Nuuksio National Park is located in Southern Finland with only 30 minutes from Helsinki or Airport! - Beautiful Nature and Lake View!
Lomarengas Helsinki, Espoo, Vantaa ja Nuuksio
Lomarengas Helsinki, Espoo, Vantaa ja Nuuksio

Lomarengas Helsinki, Espoo, Vantaa ja Nuuksio

Lomarengas tarjoaa monia hyviä vaihtoehtoja yöpymisille pääkaupunkiseudulla: Helsinki, Espoo Vantaa ja Nuuksio.

Jos mökiltä tai hotellilta löytyy omat varaussivut, niin parhaan hinnan saat yleensä suoraan majoituskohteen omilta sivuilta varatessa.

Nuuksion kansallispuistossa voit liikkua monipuolisesti. Nuuksiossa voit touhuta ja harrastaa monipuolisesti työpäivän jälkeen tai kaupunkilomalla. Voit välillä vierailla vaikka perheen kanssa Linnanmäellä ja pakata repun reippaalle viikonloppuretkelle perheen kanssa.

Nuuksion järvet, metsät, laaksot, suot ja kalliot tarjoavat täydellisen retkiympäristön. Voit piipahtaa myös Suomen luontokeskus Haltiassa tutustumassa koko Suomen luontoon.

Esimerkiksi Polku Hotelli sijaitsee Nuuksion kansallispuistossa keskellä koskematonta luontoa. Tästä hotellista on varattavissa esimerkiksi Lake View Double Room, joka on tilava 20m2:n kokoinen monikäyttöinen huone.

Lake View huoneiston omalta terassilta on näkymä suoraan Kurjolammelle. Tästä linkistä lisätiedot Polku Hotellin Lake View huoneistosta.